Tisdag. Finns det under?

Gårdagen var hemsk. Det var fyra dygn sen Maja försvann då. Jag har gråtit och mått dåligt pga av det här. Jag och pappa var ute och letade i en och en halv timme och kollade om hon var inlåst någonstans och i skogen, överallt. På ett sätt så tror man att hon aldrig kommer hem igen, och på ett annat sätt så väntar man bara på att hon ska stå utanför altandörren och mjaua som alltid gör. Men det inträffar ju aldrig. Jag har vart hemma hela dagarna i hopp om att hon ska komma.
Det är lite samma känsla som jag hade när Sluggo, mamma och pappas ena katt försvann för typ snart 3 år sedan. Det var min favorit katt och han bara försvann.
Alla säger att det är mars-april som alla katter försvinner för att det är parningstid, och sen kommer dom hem efter en vecka eller så. Jag vet inte... jag vet bara att jag saknar katten så jag håller på och gå ihjäl, jag blir påmind om henne hela tiden när jag ser typ var hon brukar ligga och sova osv. Och Jasmine och Elvis saknar henne....

Orkar inte skriva om helgen så mycket... Festade i fredags och det var riktigt kul i alla fall. Roligt folk.


Torsdag.

Alltså, jag tjatar till alla hur jävla skönt detta väder är! Jag gick promenad imorse i bara tröjan och det var för varmt. Helt sjukt. men men ...
Igår var jag Rickard och Mickis på bio, det blev bröllopsduellen, den var rätt bra och den var rolig... Det roliga var att det bara var vi tre på hela den bion. Då kunde man skratta och väsnas utan att någon sa något. men i alla fall, filmen var rolig och jag kan rekomendera den. I helgen blir det Männ som hatar kvinnor, vill verkligen se den. typisk Linda film. Gillar svenska deckare.
Nu på dagen var jag och mickis på stan, hittade lite grann, det var lagom:) sen gick vi till systemet och handlade massa olika sprit och vin cider och öl, sen fick vi en impulsidé, vi ska sitta hemmma hos mig och Rickard ocg dricka, ska bli kul. När man väl är på festhumör, för jag kan verkligen vara as taggad hela veckan, sen när helgen kommer så vill man inte alls. Men nu är jag taggad, så nu passar jag på! Imorn ska jag bara vara hemma och STORstäda. jag ska tvätta fönster, tvätta golv, damma dammsuga, Allt! Mamma kommer dock ner till oss runt 8 och lämnar hunden. Så då får jag sällskap, katterna är ändå ute så...


Charlie :)


Onsdag.

Onsdag idag, och vädret är hur fint som helst. Ska snart ta en promenad, ska bli skönt! :)
Jag har annars inte gjort så mycket idag än. Har lyssnat på bra musik och gjort mig i ordning och strykit lite grann... Väntar på att min film ska bli klar som jag laddar ner. The sisterhood of the traveling pants 2 heter den, ettan är jätte bra så nu ska jag kolla på tvåan sen. En riktig tjej film, men ändå :P

När det är sådant här väder så vill ag bara fixa i trädgården. Det är så mysigt nu när jag ocg Rickard har en helt egen trädgård. vi har bott där i nästan tre år (?) Har det gått så fort?! Det blir i alla fall tredje somaren i sommar... Men i ala fall, jag har inte brytt mig så mycket de andra sommrarna, men nu ska jag! hehe.
Men det känns nda som att det viktigaste i sommar är planerat, Midsommar, det Måste bli lika lyckat som förra gången fast fler människor och det ska spåra ännu mer! Men vi har börjar att planera det i ala fall :) Sen Rickards och hans kompisras en veckas fest som också kommer bli riktigt kul! Vill ha sommar nu bara...






Tisdag.

Gud, va skönt att snön försvann lika snart som det kom! Nu blev man mer motiverad at gå ut och så. så sjukt skönt.
Om det håller i sig  i helgen, så ska jag och mamma åka och köpa massa utesaker, typ blomlådor till fönstren och stora krukor... lite tidigt för att plantera, men snart får jag äntligen göra det! Det är verkligen ett vårtecken för mig.
Ska snart till körskolan och efter det ska jag och min syster luncha :)

Har tagit lite bilder på Elvis, som har blivit så grymt stor...




Måndag.

Japp, måndag idag. känner att jag måste gå ut och gå en promenad, men det känns inte lika kul längre nu när snön har kommit tillbaka...
Igår var en så härlig "Vår"dag, jag och rickard sov tills kl 10, åt en mysig frukost samidigt som vi tittade på Patrik 1,5, riktigt bra film måste jag säga. Men i alla fall, sen städade vi och hade dörrarna öppna och vädradde ur hela huset, känns så skönt när man gör det. sen åkte vi och handlade och köpte en ny, stor, mysig matta och en ny hathylla och lite krokar och så. När vi kom hem så var Tommy (rickards chef/Vän till familjen) och hans pappa och sågade ner lite träd och så, sen eldade vi :) Så himla myigt!
På kvällen tyckte Rickard att jag hade varit duktig så han åkte in och köpte thaimat, sen var det mys hela kvällen... Perfekt södag var det!



Ny Blogg.

Nu har jag tagit bort min gamla blogg som jag ändå aldrig skrev något i. Tänkte ta nya friska tag och verkligen engagera mig i denna blogg.

Igår Fyllde Rickard 21 år, och han spelade företagshockey. Riktigt kul och se dom spela,  dom förlorade dock. Men efter det så drog vi och åt middag på O'Learys, Riktigt god mat och hur roligt sällskap som helst! Sen vart det fest för hela slanten och vi höll igång tills kl 5. Det var en sån där perfekt festkväll då allt bara var bra och jag hade galet kul :)

Nu ska jag och rickard ha tokmyskväll och kolla på Robinson och efter det ska vi kolla på film!

RSS 2.0